søndag den 13. april 2008

Hvordan man spiller online bingo

Online bingo er det samme som du i årevis har spillet i din lokale bingohal med en undtagelse er at det har flere ting at byde på end du lige tror. De kan selvfølgelig ikke konkurrere med alle de venner som du har fået ved at spille samme sted naboer og andre som er kommet i din lokale bingohal igennem alle årene. Online bingo giver dig mulighed for at spille med familie og venner selvom de bor i et andet land eller anden by langt fra dig. Dette kan du ikke gøre i din lokale hal, dette er ment som information til dig som ikke tror på online bingo kan tilbyde det samme som banko i den lokale sportshal.
Ting du kan kan gøre i online og ikke i en banko hal er. Du kan spille selv om du sover hvis du ved at der kommer nogle bestemte spil du vil være med til så køber man bare plader til det. Du får altid din gevinst det gør du ikke altid i en bingo hal hvis er er uopmærksom et øjeblik så er det spil overe. I online bingo er det penge du spiller om ikke et stykke køb som du alligevel ikke har plads til i fryseren eller en købmandskurv hvor det kun er halvdelen du bruger.
Der er mange flere grunde til at spille online som når ungerne er lagt og du har lyst til at spille er det bare at indstille radioen på stille baggrunds musik, en kop kaffe, en cigaret hvis du ryger, så er der ikke andet end at læne sig tilbage og nyde et spil bingo eller 5 og en god snak med veninderne.
Online bingo er der når du har tid og ikke på en bestemt tidspunkt på en bestemt uge dag, så hvis du føler dig heldig en dag ja så er det bare at købe nogle plader og spille alt sammen lavet til når du har tid i din travle hverdag. Mange har taget høje for at dit net kan gå ned og andre uforudsee ting der kan ske mens du spiller, men det er ikke noget du skal bekymre dig om da du stadig spiller med selvom du er røget af nettet.
Der er altid åbent, 24 timer i døgnet 7 dage om ugen de holder ikke lukket, ikke som den lokale hal der holder lukket det meste af sommeren men det kan være at man har lyst til et spil men at man så skal vente et par måneder til hallen åbner igen. Den store variation der er i de forskellige spil som man spiller, de store jackpots man kan vinde, points man kan få ved forskellige konkurrencer, bonus spil og meget meget mere. Men hvis du tager chancen og ser hvor stor online bingo er blevet og hvilke dejlige ting de kan tilbyde når du har brug for en pause i din stressede hverdag.

Ingen kommentarer: